Curs Germana B2.2

INTREBARI FRECVENTE: curs germana online nivel B2.2: Intermediar-avansat Modulul 2

1. Cui se adreseaza cursul online de limba germana de nivel B2.2 intermediar/avansat? Ce inseamna nivelul B2.2?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B2.2 se adreseaza adultilor sau copiilor (adolescentilor) care in urma testului de nivel sunt incadrati la acest nivel. Nivelul B2.2 este ultima treapta din nivelul B2, asadar acest curs se axeaza pe notiuni complexe de gramatica si vocabular, fiind extrem de util celor care doresc sa promoveze examenul de certificare de nivel B2.

Nivelul dumneavoastra actual se va stabili in urma unui test gratuit de nivel – va rugam sa apelati la numarul de pe site pentru programare.

✓ Va puteti inscrie la cursul online de nivel B2.2 atat din Bucuresti, cat si din orice alta parte a tarii sau din strainatate – toti cursantii participa in format online, live, prin videoconferinta. 

2. Cate sedinte are cursul online de germana de nivel B2.2 intermediar/avansat? Cate sedinte pe saptamana sunt? Cat costa si cat dureaza o sedinta?

✓ Cursul de nivel B2.2 are 16 sedinte 

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min

✓ Sunt doua sedinte in fiecare saptamana, asadar cursul de nivel B2.2 (16 sedinte) dureaza 8 saptamani; pentru nivelul B2.2 sunt uneori disponibile si cursuri in ritm de o sedinta pe saptamana – detalii telefonic

3. Cine este profesoara/profesorul de limba germana care preda la cursul de nivel B2.2, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017)

– licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)

– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București)

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel B2.2? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar.

5. Pe ce platforma se tine cursul online de limba germana de nivel B2.2?

✓ Ne intalnim pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti – functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se poate achita factura?

✓ Cursantii cu rezidenta in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul pentru cursul de nivel B2.2 este inclus?

✓ Pentru nivelul B2, manualul se cumpara separat (costul este de aproximativ 50 de lei). Comanda online soseste in cateva zile lucratoare. Utilizam pentru intregul nivel B2 (B2.1 +B2.2) manualul „Em Neu” de la editura germana Hueber. Acest manual este structurat conform programei pentru examenul recunoscut de nivel B2.

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de nivel B2.2 intermediar/avansat? Este adeverinta inclusa in pret?

✓ Da, se ofera adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana de nivel B2.2.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel B2.2 este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului.

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica, pentru toate nivelurile disponibile.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 10 – 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel  se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de nivel B2.2 intermediar/avansat organizat?

✓ In cadrul cursului online de germana de nivel B2.2 vom parcurge notiunile de gramatica si vocabular specifice acestui nivel. Cursul de nivel B2.2 este foarte interactiv, fiind axat pe comunicare in limba germana si pe imbunatatirea fluentei. Programa este cea pentru sustinerea examenului de certificare de nivel B2.

✓ Cursurile online de limba germana sunt foarte bine organizate din punct de vedere tehnic

✓ Utilizam microfon de conferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru tabla virtuala

✓ Cursantii utilizeaza casti, astfel incat cursul sa aiba o inalta calitate audio

✓ Programa cursului este axata pe expresii, cuvinte, gramatica si dialoguri utile in viata de zi cu zi in limba germana.

✓Ne intalnim de doua ori pe saptamana pe Google Meet sau pe Zoom.

12. Care este programul cursului online de germana de nivel B2.2?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B2.2 are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat.

13. Cum se realizeaza inscrierea?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel B2.2 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului pentru primele 6 sedinte la care veti participa (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti