Curs Germana C1.1

INTREBARI FRECVENTE: curs germana online nivel c1.1 Avansat - Modulul 1

1. Cui se adreseaza cursul online de limba germana de nivel C1.1 avansat? Ce inseamna nivelul C1.1?

✓ Cursul de limba germana online de nivel C1.1 avansat se adreseaza adultilor sau copiilor (adolescentilor) care au fixat deja notiunile corespunzatoare nivelului anterior (nivelul anterior este B2). Cursantii care parcurg modulul C1.1 sunt foarte fluenti si isi insusesc notiunile de gramatica si vocabular care ajuta la intelegerea nuantelor fine de semantica in dialogul liber. Nivelul C1 asigura stapanirea limbii germane la nivel avansat/utilizator experimentat, autonom in exprimare. Pentru a stabili un test gratuit de incadrare la nivel cu profesoara de la curs, va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site.

✓ Va puteti inscrie la cursul online de nivel C1.1 avansat  atat din Bucuresti, cat si din orice alta parte a tarii sau din strainatate – toti cursantii participa in format online, live, prin videoconferinta. Va rugam sa ne sunati pentru a verifica disponibilitatea cursului de nivel C1.1 avansat.

2. Cate sedinte are cursul online de germana de nivel C1.1 avansat? Cate sedinte pe saptamana sunt? Cat costa si cat dureaza o sedinta?

✓ Cursul de nivel C1.1 are 14 sedinte

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min

✓ Sunt doua sedinte in fiecare saptamana, asadar cursul de nivel C1.1 (14 sedinte) dureaza 7 saptamani 

3. Cine este profesoara/profesorul la cursul de limba germana de nivel C1.1, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017)

– licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)

– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București)

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel C1.1? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare de nivel C1.1 se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar. 

5. Pe ce platforma se tine cursul online de limba germana de nivel C1.1?

✓ Pentru cursul de nivel C1.1, ne intalnim pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana sau o data pe saptamana, in functie de tipul cursului disponibil. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti – functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se poate achita factura?

✓ Cursantii cu rezidenta in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul pentru cursul de nivel C1.1 este inclus?

✓ Pentru nivelurile A1, A2 si B1, manualul in format digital (pdf) este inclus in pret – il veti primi pe e-mail la inscriere.  Pentru nivelurile B2 si C1, manualul se cumpara separat (costul este de aproximativ 50 de lei).

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de nivel C1.1? Este adeverinta inclusa in pret?

✓ Da, se ofera adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana de nivel C1.1.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel C1.1 este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului. 

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica; inclusiv manualul de nivel C1.1 este conceput pentru aceste examene.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 10 – 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel  se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de nivel C1.1 avansat organizat?

✓ In cadrul cursului online de nivel C1.1 vom parcurge notiuni avansate de gramatica si vocabular, asadar acest nivel se adreseaza cursantilor fluenti care stiu gramatica limbii germane si care doresc sa prinda si mai mult curaj in exprimare sau sa sustina examenul de nivel C1.

✓ Cursurile online de limba germana sunt foarte bine organizate din punct de vedere tehnic

✓ Utilizam microfon de conferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru tabla virtuala

✓ Cursantii utilizeaza casti, astfel incat cursul sa aiba o inalta calitate audio

✓ Programa cursului este axata pe expresii, cuvinte, gramatica si dialoguri utile in viata de zi cu zi in limba germana.

✓ Cursul de nivel C1.1 este deosebit de interactiv, este axat in mod special pe comunicare in limba germana

✓ Ne intalnim de doua ori sau o data pe saptamana, pe Google Meet sau pe Zoom.

12. Care este programul acestui curs?

✓ Cursul online de limba germana de nivel C1.1 avansat are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat.

13. Cum se realizeaza inscrierea la cursul de nivel C1.1 avansat?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel C1.1 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului pentru primele 6 sedinte la care veti participa (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti