Contact


ONLINE GERMAN ZENTRUM

Cursuri-si-Meditatii-Germana-Online

Cursuri si Meditatii Germana Online

ONLINE GERMAN ZENTRUM

Cursuri-si-Meditatii-Germana-Online

ONLINE GERMAN ZENTRUM

Cursuri-si-Meditatii-Germana-Online

Contact

Organizam cursuri de limba germana si meditatii la germana cu participare 100% online, prin videoconferinta. Incepand cu anul 2020, am digitalizat activitatea centrului nostru de limba germana, astfel incat sa puteti participa la cursurile noastre atat din Bucuresti, cat si din orice alta zona a tarii sau din strainatate.

Meditatiile si cursurile de germana sunt foarte bine adaptate la formatul virtual, cu mare atentie la detalii - utilizam tabla virtuala (tableta grafica) si platforma digitala de evaluari online - astfel incat experienta de invatare a cursantilor sa fie la cele mai inalte standarde.

Cursurile noastre online de limba germana sunt interactive, cu accent pe conversatie si gramatica, programa cursurilor fiind cea pentru sustinerea examenelor de certificare. Avem peste 12 ani de experienta in acest domeniu, cu peste 1000 de cursanti multumiti de-a lungul activitatii.

Ne ghidam activitatea dupa valori clar definite: o comunicare deschisa, empatie, profesionalism si respect fata de munca si implicarea cursantilor.

Invata limba germana online, într-o atmosfera placuta, alaturi de noi!
Prof. Ioana Lucaci

Alege cursul potrivit

Învată limba germană alegând un curs online adecvat nevoilor tale.

Ai parte de sustinere 100%

Alege cursul care ți se potrivește și începe sa înveți limba germană chiar acum! Te vom ajuta sa alegi cursul potrivit. In cazul in care nu putem raspunde imediat la apel, vom reveni cu apel catre tine in cel mai scurt timp.