Curs Germana A1.1

Curs Germana A1.1 online, pentru incepatori de la zero - Informatii importante

1. Cui se adreseaza cursul de germana online de nivel A1.1? Ce inseamna nivelul A1.1 pentru incepatori de la zero?

Cursul online de limba germana de nivel A1.1 se adreseaza adultilor sau copiilor (adolescentilor cu varsta de peste 12 ani) care sunt incepatori de la zero sau celor care au doar cunostinte de baza si au nevoie de un curs de la zero. Cursul de nivel A1.1 constituie prima parte din nivelul A1. Nivelul complet A1 se imparte in modulele A1.1 si A1.2.

Cursul este complet, cursantii exerseaza toate competentele lingvistice necesare pentru examenele de certificare: pronuntie (cu accent german), scriere, intelegere, gramatica, traduceri, conversatie in limba germana, ascultare de texte in limba germana si discutarea textelor. Se insista pe repetitia notiunilor noi pana la fixarea lor, prin multiple exemple/exercitii utile si interactive. La finalul modulului/nivelului A1.1, cursantii sustin un test de evaluare pe platforma noastra online. Testele de evaluare sunt incluse in pret.

✓ Va puteti inscrie la cursul de germana online de nivel A1.1 din Bucuresti, din orice zona a tarii sau din afara tarii. Participarea la curs are loc 100% online, prin videoconferinta.

2. Cate sedinte include cursul de germana de nivel A1.1, pentru incepatori de la zero? Cate sedinte au loc saptamanal? Care este costul si care este durata unei sedinte?

✓ Cursul de limba germana online de nivel A1.1 are 11 sedinte

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei. Durata unei sedinte este de 1h20min

✓ Au loc doua sedinte pe saptamana, asadar cursul de nivel A1.1 (11 sedinte) are durata de 5 saptamani si jumatate. In timpul sarbatorilor legale, cursul nu se tine. Cursurile au continuitate si pe timpul verii.

3. Cine este profesoara/profesorul de limba germana care preda la nivelul A1.1, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană care preda la  cursul de nivel A1.1 – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare pentru persoane fizice, companii si centre de limbi straine si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, de nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Diploma Großes Deutsches Sprachdiplom (din anul 2017)

– diploma de licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)

– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București), obtinut in urma cursurilor de psihopedagogie din cadrul Universitatii Bucuresti

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara de limba germana pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile de limba germana continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel A1.1? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare de nivel A1.1 se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile de germana in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul A1.1 intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pentru cursuri pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar.

5. Pe ce platforma se tine cursul de limba germana online de nivel A1.1?

✓ Cursul de nivel A1.1 are loc pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul de nivel A1.1 se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti, deoarece functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se achita factura pentru cursul de nivel A1?

✓ Participantii cu rezidenta fiscala in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta fiscala in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul de limba germana pentru cursul de nivel A1.1 este inclus in pret?

✓ Manualul digital pentru cursul de germana de nivel A1.1 este gratuit, il veti primi pe e-mail la inscriere, in format pdf. 

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de germana de nivel A1.1? Este aceasta adeverinta inclusa in pretul cursului?

✓ Da, oferim adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana online de nivel A1.1.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel A1.1 este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului.

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica, inclusiv pentru nivelul A1.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de germana online de nivel A1.1 organizat?

✓ In cadrul cursului online de nivel A1.1 pentru incepatori de la zero vom parcurge regulile de pronuntie, conjugarea verbelor, notiuni de gramatica de baza, vocabular de baza util in viata de zi cu zi (de exemplu: la cumparaturi, in parc, cum descriem vremea, cursantii invata sa spuna cat este ceasul si sa poarte dialoguri de prezentare).

✓ Utilizam microfon de videoconferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru explicatii si scheme explicative in timp real (pentru tabla virtuala)

✓ Cursantii utilizeaza casti, pentru a ne asigura ca avem o inalta calitate audio si astfel evitam ecourile

✓ Cursul de nivel A1 este deosebit de interactiv, este axat in mod special pe comunicare si traduceri in limba germana

12. Care este programul cursului de nivel A1.1 pentru incepatori?

✓ Cursul online de limba germana de nivel A1.1 are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa sunati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat.

13. Cum se realizeaza inscrierea pentru cursul de germana de nivel A1.1?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel A1.1 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului pentru primele 6 sedinte la care veti participa (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile la cursul de nivel A1.1 se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

Curs germana online A1.1 - Recenzii

Testimoniale si recenzii de la cursanti