Curs Germana A1.2

Curs Germana A1.2 Online, pentru incepatori - Modulul A1.2 este a doua parte din nivelul A1

1. Cui se adreseaza cursul de limba germana online de nivel A1.2 pentru incepatori? Ce inseamna nivelul A1.2?

✓ Cursul online de limba germana de nivel A1.2 se adreseaza adultilor sau copiilor (adolescentilor) care sunt incepatori si care au mai studiat limba germana si au fixat deja anterior anumite elemente de baza (care tin de nivelul anterior), precum: conjugarea verbelor de baza la prezent, regulile de pronuntie, dialogurile de prezentare, verbele modale, cazul acuzativ. In cazul in care nu stapaniti aceste elemente de vocabular si de gramatica, aveti nevoie de un curs de la zero. Nivelul dumneavoastra actual se va stabili in urma unui test gratuit de nivel.

✓ Va puteti inscrie la cursul online atat din Bucuresti, cat si din orice alta parte a tarii sau din strainatate – toti cursantii participa in format online, live, prin videoconferinta. 

2. Cate sedinte are cursul online de germana de nivel A1.2 pentru incepatori? Cate sedinte pe saptamana sunt? Cat costa si cat dureaza o sedinta?

✓ Cursul de nivel A1.2 are 13 sedinte 

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min

✓ Sunt doua sedinte in fiecare saptamana, asadar cursul de nivel A1.2 (13 sedinte) dureaza 7 saptamani

3. Cine este profesoara/profesorul de limba germana, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017)
– licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)
– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București)

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel A1.2? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar.

5. Pe ce platforma se tine cursul online de limba germana de nivel A1.2?

✓ Ne intalnim pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti – functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se poate achita factura?

✓ Cursantii cu rezidenta in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul pentru cursul de nivel A1.2 este inclus in pret?

✓ Pentru cursul de nivel A1.2 manualul in format digital (pdf) este inclus in pret – il veti primi pe e-mail la inscriere.  

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de nivel A1.2? Este adeverinta inclusa in pret?

✓ Da, se ofera adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana de nivel A1.2.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel A1.2 este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului.

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel  se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de nivel A1.2 organizat?

✓ In cadrul cursului online de nivel A1.2 pentru incepatori vom purta dialoguri cu tematica uzuala in viata de zi cu zi, vom aprofunda notiunile de gramatica si vocabular, vom fixa teoria de la cazurile nominativ, acuzativ si dativ si vom discuta teoria pentru formarea timpului trecut, aplicand aceasta teorie pe multe exemple si dialoguri utile. 

✓ Cursurile online de limba germana sunt foarte bine organizate din punct de vedere tehnic

✓ Utilizam microfon de conferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru tabla virtuala

✓ Cursantii utilizeaza casti, astfel incat cursul sa aiba o inalta calitate audio

✓ Programa cursului este axata pe expresii, cuvinte, gramatica si dialoguri utile in viata de zi cu zi in limba germana.

✓ Cursul este deosebit de interactiv, este axat in mod special pe comunicare in limba germana

✓ Ne intalnim de doua ori pe saptamana pe Google Meet sau pe Zoom.

12. Care este programul cursului de germana de nivel A1.2?

✓ Cursul online de limba germana de nivel A1.2 are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat.

13. Cum se realizeaza inscrierea pentru cursul online de germana de nivel A1.2?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel A1.2 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului de 6 sedinte (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti