Curs Germana B1.1

Curs Germana B1.1 Online - Nivel Intermediar (prima parte din nivelul B1 este modulul B1.1)

1. Cui se adreseaza cursul de limba germana online de nivel B1.1 intermediar? Ce inseamna nivelul B1.1?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B1.1 se adreseaza adultilor si copiilor (adolescentilor) care au mai studiat limba germana si care in urma testului gratuit de nivel sunt incadrati la inceputul nivelului intermediar B1.1. Pentru a programa testul online gratuit de incadrare de nivel cu profesoara de la curs, va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site. Pe parcursul modulului de nivel B1.1 vom parcurge notiuni de gramatica, vocabular, citit, ascultat si pronuntie (cu accent german) specifice acestui nivel. Cursul este axat pe dialoguri si traduceri practice, utile in viata de zi cu zi sau la locul de munca. Pe parcursul acestui modul/nivel veti deveni din ce in ce mai fluent si veti fixa in detaliu notiunile de gramatica si vocabular specifice nivelului B1.1.

✓ Va puteti inscrie la cursul online de nivel B1.1  atat din Bucuresti, cat si din orice alta parte a tarii sau din strainatate – toti cursantii participa in format online, live, prin videoconferinta. 

2. Cate sedinte are cursul online de germana de nivel B1.1 intermediar? Cate sedinte pe saptamana sunt? Cat costa si cat dureaza o sedinta?

✓ Cursul de nivel B1.1 are 13 sedinte

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min

✓ Sunt doua sedinte in fiecare saptamana, asadar cursul de nivel B1.1 (13 sedinte) dureaza 7 saptamani 

3. Cine este profesoara/profesorul de limba germana, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017)

– licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)

– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București)

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel B1.1? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar.

5. Pe ce platforma se tine cursul online de limba germana de nivel B1.1?

✓ Ne intalnim pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti – functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se poate achita factura?

✓ Cursantii cu rezidenta in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul pentru cursul de nivel B1.1 intermediar este inclus in pret?

✓ Da, manualul digital pentru nivelul B1.1 este inclus (gratuit). Veti primi manualul in format pdf la inscriere, pe e-mail.

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de nivel B1.1? Este adeverinta inclusa in pret?

✓ Da, se ofera adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana de nivel B1.1.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel B1.1 intermediar este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului.

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 10 – 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel  se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de nivel B1.1 organizat?

✓ In cadrul cursului online de nivel B1.1 veti parcurge notiunile de gramatica si vocabular specifice acestui nivel. Insistam mult pe comunicare in limba germana si pe partea de intelegere a regulilor de gramatica specifice acestui nivel. In cazul in care cursantii au neclaritati in cadrul cursului, vom parcurge numeroase exercitii si dialoguri practice, interactive, pentru repetarea notunilor noi, pana la fixarea lor. Dupa fiecare modul/nivel parcurs veti sustine un test de evaluare pe platforma noastra online.

✓ Cursurile online de limba germana sunt foarte bine organizate din punct de vedere tehnic

✓ Utilizam microfon de conferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru tabla virtuala

✓ Cursantii utilizeaza casti, astfel incat cursul sa aiba o inalta calitate audio

✓ Programa cursului este axata pe expresii, cuvinte, gramatica si dialoguri utile in viata de zi cu zi in limba germana.

✓ Cursul este deosebit de interactiv, este axat in mod special pe comunicare in limba germana

✓ Ne intalnim de doua ori pe saptamana pe Google Meet sau pe Zoom.

12. Care este programul acestui curs?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B1.1 are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat.

13. Cum se realizeaza inscrierea la cursul de nivel B1.1 intermediar?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel B1.1 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului pentru primele 6 sedinte la care veti participa (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti