Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termenii și Condițiile au fost actualizate ultima dată pe 07/01/2024

 1. Introducere

Termenii și Condițiile se aplică acestui website și serviciilor mentionate pe acest site. In relatia ta cu noi va exista un contract de prestari de servicii, pe care il vei primi pe adresa ta de e-mail inainte de inscrierea propriu-zisa, inainte de achitarea avansului pentru inscrierea la curs.

 1. Respectare termeni si conditii

Prin accesarea sau utilizarea acestui site, ești de acord cu respectarea acestor Termeni și condiții.

 1. Comunicare in format electronic

Prin utilizarea acestui site, iti exprimi acordul sa discutam cu tine telefonic sau pe WhatsApp si sa revenim cu mesaje catre tine, daca tu ne-ai contactat telefonic sau pe WhatsApp in prealabil. Daca pe parcurs vei oferi adresa ta de e-mail, iti exprimi acordul sa pastram corespondenta pe e-mail, telefonic sau pe WhatsApp.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Detinem toate drepturile de proprietate intelectuala asupra acestui site si asupra continutului acestui site. In cazul in care veti copia continutul acestui site pe alte site-uri sau platforme, ne vom adresa instantei competente. Orice utilizare sau copiere a continutului acestui site fara acordul nostru scris in prealabil reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala.

 1. Proprietatea unei terțe părți

Site-ul nostru poate include legaturi catre site-uri terte, asupra carora nu avem control si nici responsabilitate. Fiecare site tert are proprii termeni si conditii, care tin de site-ul respectiv si pentru care nu avem nicio raspundere.

 1. Utilizare în mod responsabil

Vizitând site-ul nostru, ești de acord să îl utilizezi numai în scopurile mentionate in acești Termeni si Conditii – pentru a te informa in legatura cu oferta noastra de cursuri de limba germana. Orice utilizare abuziva a acestui site este interzisa, conform legii.

 1. Garanții și răspundere

Acest site nu constituie consultanta in niciun domeniu, asadar pentru consultanta profesionala, juridica sau de orice alt tip este important sa va adresati unui specialist in domeniul de consultanta dorit de dumneavoastra.

Ne asumam sa livram serviciile de cursuri online de limba germana prezentate pe website la standarde de inalta calitate. Cu toate acestea, nu putem garanta rezultatele dumneavoastra, deoarece invatarea cu succes a unei limbi straine tine de munca, implicarea si efortul fiecarui cursant in parte. Nu ne asumam raspunderea in niciun fel pentru rezultatele ce tin de implicarea fiecarui cursant in parte.

 1. Confidențialitate

Pentru a utiliza site-ul și/sau serviciile noastre, este posibil să ți se solicite să furnizezi anumite informații despre tine, în cadrul procesului de inscriere sau de solicitare de informatii. Ești de acord ca orice informație necesara pe care o oferi să fie corecta, completa si actualizata.

Pentru informatii suplimentare, te rugăm sa citesti  Declarația noastră de confidențialitate și Politica noastră privind cookie-urile.

 1. Limba

Acești Termeni și condiții vor fi interpretați și înțeleși exclusiv în limba romana. Toate notificările, corespondența, facturile si contractul de prestari de servicii vor fi scrise exclusiv în limba romana. Traducerea documentelor in alte limbi, in cazul in care clientul are nevoie de acest lucru, este 100% raspunderea clientului.

 1. Acordul

Acești Termeni și condiții, împreună cu Declarația noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile, vor constitui acordul între tine și Zusammen Lernen Center SRL, referitor la utilizarea acestui site si in ceea ce priveste serviciile de cursuri de limba germana online prezentate pe acest site. La acesti termeni si conditii se va adauga contractul de prestari de servicii, pe care il veti primi pe e-mail inainte de inscriere. Este posibil ca recenziile dumneavoastra publice (pentru serviciile noastre de cursuri de limba germana) lasate de dvs cu acordul dvs de pe alte platforme/site-uri sa apara pe acest site si va dati acordul pentru acest lucru prin utilizarea acestui site si prin inscrierea la cursurile noastre. Pot aparea pe acest site si recenzii/testimoniale lasate de dvs in privat, pentru care v-ati dat acordul sa apara pe website.

 1. Actualizarea acestor Termeni și condiții

Este posibil sa actualizam acesti termeni si conditii de-a lungul timpului. Continuarea utilizării acestui site web după publicarea actualizărilor implica faptul ca ati recitit termenii si conditiile la fiecare noua utilizare a siteului.

 1. Legislația aplicabila

Acești Termeni și condiții se vor supune legilor din România. Orice litigii legate de acești Termeni și Condiții vor fi supuse jurisdicției instanțelor judecătorești din România, in cazul in care nu se pot rezolva pe cale amiabila.

 1. Informații de contact

Acest site web este deținut și operat de:

ZUSAMMEN LERNEN CENTER S.R.L. 

Cod Unic de Înregistrare: 49563791 din data de: 09.02.2024, Sector 6

Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J40/2775/2024

Nr. de ordine în registrul comerțului: J40/2775/09.02.2024

Sediu social: Bucureşti Sectorul 6, Splaiul INDEPENDENŢEI, Nr. 202B. La sediul social nu se desfasoara activitate.

Toate cursurile si inscrierile au loc online.

Ne puteti contacta in legatura cu acesti termeni si conditii la numarul de telefon 0726776225, astfel incat sa putem rezolva eventuale neclaritati.