Testimoniale

Recenzii CURSURI GERMANA ONLINE si MEDITATII

ONLINE GERMAN ZENTRUM

Informatii suplimentare si preturi actualizate gasiti  AICI

Foarte bune cursurile, deja sunt mult mai fluent. Se vorbeste mult si corect in limba germana.
Ionut C.
Au fost foarte bune cursurile, cu mult vorbit in limba germana, gramatica f bine explicata. Din pacate dupa doua module mi s-a modificat programul la lucru si nu am mai putut ajunge pana in ora 20.00, cand incepea cursul..
Victor C.
Incercasem initial sa invat limba germana singura, insa asta s-a dovedit a fi extrem de dificil pentru mine, asa ca m-am inscris la aceste cursuri. Acum, dupa 2 module parcurse, pot sa port conversatii in limba germana. Initial imi era foarte greu sa ma exprim, dar faptul ca suntem incurajati practic sa vorbim mereu a facut o diferenta f mare, am capatat incredere in capacitatea mea de a ma exprima si de a gandi in limba germana.
Miruna S.
Ca sugestie, ar fi excelent sa introduceti si cursuri de weekend! In rest, numai de bine! Predare excelenta, programa pentru examene, mult vorbit in germana
Marius I.
Recomand aceste cursuri, predarea este de o foarte buna calitate si nu as schimba nimic. Imi place faptul ca pot socializa in limba germana. Imi place faptul ca suntem evaluati la fiecare sedinta, in felul acesta fixam totul mult mai bine.
Stefan T.
Am participat la aceste cursuri pentru a obtine certificatul de nivel B1, fiindu-mi necesar la admiterea la facultate ( Politehnica cu predare in germana). Dupa un an de cursuri am sustinut examenul si l-am promovat din prima. Am avut parte si de evaluari dupa fiecare modul parcurs, am fost foarte multumita.
Ioana I.
Cursuri de calitate, cadru didactic foarte bine pregatit. Recomand!
Mirela S.
Primul curs conversational de care sunt multumit. Grupele erau mici si in felul acesta toata lumea vorbea suficient si mai ales corect. Eram corectati si totodata ni se permitea sa nu ne pierdem din fluenta. Am promovat examenul de B2 dupa 1 an si 2 luni
Florin Z.
Cursuri de calitate f buna. multumesc
Cristian M.
Grupele sunt mici si fiecare este consiliat in parte! Conversatia de grup a fost exact ce cautam pentru imbunatatirea fluentei, lucrez in marketing si colaboram cu clienti germani. Aveam nevoie de asemenea cursuri.
Andreea M.
Mi-a placut foarte mult faptul ca programa a fost intensiva. Testarile dupa fiecare modul parcurs au fost o metoda foarte buna de evaluare si ma motivau sa recitesc toata materia parcursa.
Isabela N.
Urmeaza sa trecem la modulul B1, am parcurs modulele A1 si A2 in 5 luni si in urma testului sunt foarte multumita.
Irina A.
Nu stiam la inceput la ce nivel ma incadrez, deoarece mai studiasem limba germana in scoala si nu fusesem niciodata evaluat. Dupa pretestare am aflat ca sunt incepator spre intermediar si am fost incadrat la grupa potrivita si sunt foarte mutumit de modul de lucru si de metoda de predare.
Marian M.
Am inceput acum un an sa studiez germana impreuna cu sotia.Suntem amandoi foarte multumiti in continuare si speram ca vom promova examenul de B2 din prima in urmatoarele luni.
Alice G. si Razvan G.
Cursuri foarte bune, sunt multumit de conversatia in limba germana in proportie de 80-90% si de manualele foarte bine alese, pentru examene.
Andrei N.
M-as fi bucurat sa nimeresc la aceste cursuri atunci cand m-am apucat de germana, in urma cu 6 ani. Am luat o pauza in studiu si abia acum am reusit sa fixez lucruri pe care trebuia sa le fi fixat de mult. Recomand cu drag aceste cursuri.
Andra S.
Super cursuri. Se vorbeste mult in germana
Laurentiu D.
Programul intensiv a fost exact ce cautam pentru a putea da examenul de B2 intr-un timp cat mai scurt. Sunt f multumit.
Sebastian A.
Manualele sunt de actualitate, pt examene si conversatia in lb germana excelenta.
Ana G.
Am reusit sa promovez iau examenul de C1 in urma acestor cursuri. Mi-a fost necesar pt inscrierea la un master in strainatate cu predare in limba germana. Recomand!
Alin G.
F bune cursurile. Le recomand
Constantin O.
Nu obisnuiesc sa scriu pe forumuri sau sa las comentarii.Dar acum nu pot sa trec peste. Vreau doar sa afle cei care doresc sa invete limba germana ca aici este cel mai potrivit loc. Eu am inceput sa studiez singura, de pe diverse site-uri, apoi cursuri online inclusiv cursuri la un centru de meditatii si am cam pierdut vremea.Apoi a trebuit sa gasesc ceva sa-mi permita programul flexibil de la serviciu.Am gasit-o pe dna profesoara prin norocul meu nu prin recomandarile altora.Lectiile se desfasoara foarte bine, utile si cu notiuni multe de gramatica si mai ales cu participarea cursantului.Daca nu intelegi din prima poti sa mai intrebi de cate ori vrei pana pricepi, ca nu se supara nimeni.Daca ai citit ceva gresit nu ramane asa, profa te corecteaza. In fine, recomand sa vedeti macar o sedinta cum decurge si garantez ca o sa va placa la fel de mult ca mie sa mergeti "la germana"
Iulia A.
Cursurile sunt bine structurate,se bazeaza atat pe gramatica cat si pe socializat in germana,lucru care conteaza f mult in invatarea unei lb straine. Recomand cu caldura!
Andreea C.
Recomand acest curs de germana. Gramatica este bine structurata, cu fise suplimentare acolo unde este cazul. Temele sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui cursant, fiind verificate cu rigurozitate. Interactiunea in cadrul cursului este buna. Informatiile oferite sunt complete si notiunile noi sunt explicate pe indelete. In concluzie, un curs bun & un profesor excelent.
Alexandra S.
Recomamd cu drag aceste cursuri. Gramatica foarte bine explicata, discutii pe diverse teme si pregatire intensiva pentru examenul de B2. Plus o profesoara cu care iti face placere sa inveti. Atat eu, cat si prietenul meu, am promovat din prima examenul de B2 si am putut pleca in Germania pentru a profesa ca medici. Viel Erfolg!
Diana Z.
Am gasit in Ioana nu numai o profesoara de exceptie, ci si un om extraordinar. am petrecut 4 luni in care am invatat sa iubesc lb germana si totul datorita Ioanei. iti multumesc mult si de abia astept sa ne revedem la anul! 🙂 bis bald 🙂
Clara E.