Cursuri germana online si meditatii Cluj-Napoca

Cursuri germana online si meditatii Cluj-Napoca

Informatii cursuri germana online si meditatii cluj-napoca

Ce spun cursantii din Cluj-Napoca despre cursurile si meditatiile online de germana?

Alexandra M.

„Recomand acest curs online de limba germana! Am fost impresionata de rabdarea profesoarei si de stilul de predare bazat pe multa interactivitate si mult vorbit in limba germana. Gramatica a fost de asemenea explicata pe indelete, cu multe exemple practice. Am progresat in cateva luni de la nivelul A1 pana la nivelul B1. Recomand cu drag!”

Alin O.

"Am reusit sa promovez examenul de limba germana de nivel B2 in urma acestor cursuri online de limba germana. Recomand aceste cursuri pentru profesionalismul profesoarei  care a reusit sa ne predea limba germana astfel incat totul sa para foarte simplu. Desigur, a fost nevoie si de multa implicare din partea mea, insa fara indrumarea corespunzatoare, totul ar fi fost mult mai dificil.

Elena N.

"Mi-a placut foarte mult faptul ca am avut evaluari constante, la fiecare 4 saptamani de curs. In felul acesta am fost motivata sa recapitulez materia de la curs si am progresat constant. Recomand cu drag aceste cursuri online de limba germana, in mod special pentru stilul de predare al Ioanei, care acorda multa atentie detaliilor si da dovada de multa rabdare in relatia cu participantii de la cursuri. Initial nu credeam ca un curs online poate fi organizat atat de bine, drept urmare am fost foarte placut surprinsa."

Daniel I.

"Am reusit sa ajung de la nivelul incepator pana la niveul intermediar in doar 8 luni de cursuri online alaturi de Ioana. Am urmat cursul intensiv, de doua sedinte pe saptamana. Recomand cu drag aceste cursuri online de limba germana! Colegii de grupa au fost foarte prietenosi, atmosfera excelenta."

Informatii suplimentare si preturi actualizate gasiti  AICI