Cursuri pentru companii

Cursuri pentru companii

Image

CURSURI GERMANA ONLINE PENTRU COMPANII
ONLINE GERMAN ZENTRUM

Cursurile de germana pentru companii se desfasoara online, pe una dintre urmatoarele platforme: Google Meet/Zoom/Teams/Skype, programa fiind structurata conform Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine (A1, A2, B1, B2, C1).

Important: Pentru a verifica disponibilitatea cursurilor de limba germana pentru angajatii companiei dumneavoastra, va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site.

Va puteti inscrie si participa la cursurile de germana online pentru companii din orice parte a tarii. Veti beneficia de inalta calitate audio/video, fiind utilizata aparatura profesionala pentru videoconferinte.

Mai mult

Cursantii vor beneficia de pretestare pentru incadrarea in grupe de nivel corespunzator si de evaluare dupa fiecare modul parcurs. Cursurile de germana online pentru clientii corporate/pentru companii sunt preponderent conversationale si sunt deosebit de interactive.

In contextul actual, in care munca de la distanta si colaborarile online sunt din ce in ce mai prezente, cursurile online pentru angajatii firmelor sunt o solutie eficienta pentru invatarea limbii germane intr-un mod eficient, comod si placut.

Cursuri-si-Meditatii-Germana-Online
Image

PESTE 12 ANI DE EXPERIENTA

Cursuri de germana online pentru companii, personalizate

Centrul nostru de limba germana, cu o experienta de 12 ani in domeniu, ofera cursuri online personalizate de limba germana, adaptate nevoilor si cerintelor angajatilor companiilor. Astfel, fiecare angajat poate beneficia de un program de formare adecvat, care sa-i imbunatateasca competentele lingvistice. Cursurile online de limba germana pentru companii se adreseaza cursantilor de orice nivel – incepator (A1/A2), intermediar (B1/B2) sau avansat (C1).

Evaluarea periodica a cursantilor reprezinta un alt avantaj al cursurilor noastre. Astfel, putem monitoriza evolutia participantilor si putem ajusta continutul si metodele de predare pentru a le asigura o experienta de invatare de calitate. Un avantaj important al cursurilor online pentru angajatii firmelor este flexibilitatea pe care acestea o ofera. Angajatii pot urma cursurile la momentul potrivit pentru ei, fara a fi nevoie sa paraseasca locul de munca sau sa se deplaseze la o sala de curs.

FEEDBACK PERSONALIZAT

Evaluari periodice

Cu ajutorul centrului nostru de limba germana, angajatii pot beneficia de programe personalizate, adaptate nevoilor si cerintelor companiilor, si pot avea o experienta de invatare de calitate, monitorizata si evaluata periodic de catre profesorul de curs. Utilizam platforme moderne precum Google Workspace, Google Meet si Google Chat. Evaluarile periodice au loc in format digital – cursantii primesc un link de evaluare la fiecare 4 saptamani de curs, iar feedbackul este personalizat in functie de nevoile fiecarui cursant in parte.
De asemenea, cursurile online de limba germana pot fi personalizate in functie de nivelul de cunoastere a limbii straine al fiecarui angajat. Astfel, participantii pot invata in propriul lor ritm si pot exersa exact ceea ce le este necesar pentru a-si dezvolta competentele lingvistice. Cursantii primesc o adeverinta de participare semnata si stampilata, in urma parcurgerii fiecarui modul complet – adeverinta se emite la cererea companiei sau la cererea cursantului.
Image
Image

INTEGRARE MAI RAPIDA IN MEDIUL DE AFACERI

Inscrieri si alte informatii

Un alt beneficiu al cursurilor online de limba germana pentru companii este faptul ca acestea ii pot ajuta pe angajati sa se integreze mai bine in mediul de afaceri international. Cunostintele de limba germana pot fi utile in cazul comunicarii cu parteneri sau clienti din tari vorbitoare de limba germana.
In concluzie, cursurile online de limba germana reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru angajatii firmelor de a-si imbunatati competentele lingvistice. Acestea sunt personalizate, flexibile si pot fi adaptate nevoilor fiecarei companii, ajutand angajatii sa se dezvolte in mod constant si sa se integreze mai bine in mediul de afaceri international.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti

 
 

Pentru a verifica disponibilitatea actualizata a cursurilor online de limba germana pentru companii, va rugam sa apelati la numarul de telefon (+40) 726 776 225