Curs Germana B2.1

INTREBARI FRECVENTE: curs germana online nivel b2.1: Intermediar-avansat modulul 1

1. Cui se adreseaza cursul online de limba germana de nivel B2.1? Ce inseamna nivelul B2.1?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B2.1 se adreseaza adultilor sau copiilor (adolescentilor) care in urma testului gratuit de nivel sunt incadrati la nivelul B2.1. Acest modul reprezinta prima treapta a nivelului intermediar spre avansat. Cursantii care parcurg modulul B2.1 fixeaza notiuni avansate de gramatica si vocabular si devin fluenti in majoritatea conversatiilor de zi cu zi sau la lucru. Nivelul B2 este cel solicitat de majoritatea angajatorilor care cauta angajati vorbitori de limba germana. Pentru programarea testului gratuit de nivel cu profesoara de la curs, va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site.

✓ Va puteti inscrie la cursul online de nivel B2.1 atat din Bucuresti, cat si din orice alta parte a tarii sau din strainatate – toti cursantii participa in format online, live, prin videoconferinta. 

2. Cate sedinte are cursul online de germana de nivel B2.1 intermediar/avansat? Cate sedinte pe saptamana sunt? Cat costa si cat dureaza o sedinta?

✓ Cursul de nivel B2.1 are 16 sedinte

✓ Pretul unei sedinte este de 105 lei, iar durata acesteia este de 1h20min

✓ Sunt doua sedinte in fiecare saptamana, asadar cursul de nivel B2.1 (16 sedinte) dureaza 8 saptamani. 

3. Cine este profesoara/profesorul de limba germana, ce experienta si ce studii are?

✓ Profesoara de limba germană – Prof. Ioana Lucaci – are peste 12 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii si detine:

– atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2 (nivel vorbitor nativ, atestat Goethe Institut Bukarest): Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017)

– licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea București, anul 2011)

– atestat modul psihopedagogic (anul 2011, Universitatea București)

Stilul de predare se bazeaza pe multa empatie, rabdare si respect fata de cursanti.

Important: Veti colabora cu aceeasi profesoara pe toata durata cursurilor, pentru toate modulele parcurse (pana ajungeti la nivelul dorit), asigurand astfel continuitatea necesara in procesul de invatare. Fiecare modul reprezinta un curs separat – cursurile continua cu urmatoarele module/niveluri pana cand dumneavoastra anuntati ca ati atins nivelul dorit.

4. Cate sedinte se achita pentru rezervarea locului in cadrul cursului de nivel B2.1 intermediar/avansat? Se emite factura?

✓ Pentru grupele in formare se achita drept avans primele 3 sedinte la care veti participa si pentru cursurile in desfasurare se achita drept avans primele 6 sedinte la care veti participa. Ulterior, plata se efectueaza de fiecare data pentru cate 8 sedinte (adica pentru cate 4 saptamani consecutive de curs); se poate achita si modulul/nivelul intreg, daca preferati aceasta varianta de plata.

✓ De fiecare data veti primi factura fiscala pe e-mail, iar plata se realizeaza prin transfer bancar.

5. Pe ce platforma se tine cursul online de limba germana de nivel B2.1?

✓ Ne intalnim pe Google Meet sau pe Zoom, de doua ori pe saptamana. Veti primi un SMS cu pasii de conectare. La cerere, cursul se poate tine si pe Skype sau pe Teams. Google Meet si Zoom sunt platformele preferate de cursanti – functioneaza foarte bine.

6. In ce moneda se poate achita factura?

✓ Cursantii cu rezidenta in Romania achita facturile in lei, iar cursantii cu rezidenta in strainatate pot achita facturile in Euro

7. Manualul pentru cursul de nivel B2.1 intermediar/avansat este inclus in pret?

✓ Manualul pentru nivelul B2.1 se achizitioneaza separat, prin comanda online, iar pretul acestuia este de aproximativ 50 de lei. Lucram cu manual de la editura germana Hueber pentru nivelul B2.1.  Manualul cuprinde atat nivelul B2.1 cat si nivelul B2.2, adica nivelul B2 complet. Comanda pentru manualul soseste in cateva zile lucratoare.

8. Se ofera adeverinta de frecventare a cursului de nivel B2.1 intermediar/avansat? Este adeverinta inclusa in pret?

✓ Da, se ofera adeverinta de frecventare a cursului online de limba germana de nivel B2.1.

✓ Adeverinta de participare la cursul online de limba germana de nivel B2.1 este inclusa in pret si se emite la cererea cursantului.

9. Programa cursurilor este cea pentru pregatirea pentru examenele de certificare?

✓ Da, lucram doar dupa manuale structurate conform programei examenelor de competenta lingvistica.

10. Testul de incadrare la nivel este gratuit?

✓ Da, testul de incadrare la nivel este gratuit si are durata de aproximativ 10 – 15 minute. Este structurat sub forma unei scurte conversatii (o scurta sedinta demonstrativa) cu profesoara de limba germana. Testul de nivel  se adreseaza doar cursantilor care au mai studiat limba germana. Daca sunteti incepator de la zero, inscrierea se realizeaza fara testul de nivel.

11. Cum este cursul de nivel B2.1 organizat?

✓ In cadrul cursului online de germana de nivel B2.1 vom parcurge primele 5 capitole din manualul Em Neu de la editura germana Hueber. Programa din manual este cea pentru examenul de certificare de nivel B2. Cursantii exerseaza toate competentele lingvistice necesare examenului de nivel B2: vorbit, ascultat, scris, intelegere text. 

✓ Cursurile online de limba germana sunt foarte bine organizate din punct de vedere tehnic

✓ Utilizam microfon de conferinta cu functie de anulare de ecou si tableta grafica pentru tabla virtuala

✓ Cursantii utilizeaza casti, astfel incat cursul sa aiba o inalta calitate audio

✓ Programa cursului este axata pe expresii, cuvinte, gramatica si dialoguri utile in viata de zi cu zi in limba germana.

✓ Cursul este deosebit de interactiv, este axat in mod special pe comunicare in limba germana

✓ Ne intalnim de doua ori pe saptamana pe Google Meet sau pe Zoom.

12. Care este programul acestui curs?

✓ Cursul online de limba germana de nivel B2.1 are program de dupa-amiaza sau de seara – va rugam sa apelati la numarul de telefon de pe site pentru a afla programul actualizat. 

13. Cum se realizeaza inscrierea la cursul online de germana de nivel B2.1 intermediar/avansat?

✓ Inscrierea pentru cursul online de limba germana de nivel B2.1 se realizeaza prin achitarea avansului de 3 sedinte (pentru grupele in formare) sau prin achitarea avansului pentru primele 6 sedinte la care veti participa (pentru cursurile in desfasurare).

✓ Locurile se rezerva in ordinea primirii solicitarilor de inscriere, prin achitarea avansului. Locurile sunt limitate.

CE SPUN CURSANTII

Testimoniale si recenzii de la cursanti